Ötletgazdák

Magyarósi Csaba

Magyarósi Csaba

A Város Hőse ötletgazdája és fő szervezője, aki fáradha­tatlanul küzd azért, hogy a kezdeményezés elérje célját, és ne lehessen gyermekéhe­zésről beszélni Magyaror­szágon. Az Egy nap a város­ban blog egyik alapítója.

Csaba
Szűcs Ádám

Szűcs Ádám

A Város Hőse másik fő szervezője, a céges hősködés elindí­tója, aki megalkuvást nem ismerve küzd a közös célért és azért, hogy a vállalatok is kivegyék a részüket a harcban. Az Egy nap a városban blog másik alapítója.

Ádám

Természetesen az ötlet önmagában még nem elég, csak egy jó alap. Kellettek, kellenek olyanok, akik ingyen és önzetlenül segítenek, hogy a Város Hőseinek már csak néhány gombot kelljen megnyomni, ha hősködnének, vagy megtudnának minél többet az ügyünkről. Most megpróbáljuk felsorolni őket - ha bárkit kifelejtettünk, az csak a feledékenység műve.

Egy nap a városban blog és a Gyermekétkeztetési Alapítvány együtt a Város Hőse
Köszönjük a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, hogy a felajánlott adományok jó kézben vannak, és minden forintból élelmiszert vásárolnak, és kiosztják a rászorulóknak. Külön örülünk, hogy az informatikai rendszereinket jól és zökkenőmentesen össze tudtuk hangolni, ez lelkes munkát kívánt mindkét féltől.

és a többiek
Bölcskei Mónika

Bölcskei Mónika

A varoshose.hu weboldal dizájnere. Móni rögtön és tökéletesen ráérzett, milyen hangulatot szeretnénk, a többit ti is láthatjátok.

Boros Zoltán

Boros Zoltán

A varoshose.hu weboldal fejlesztője és programozója. Pontos, profi és bármit leprogramoz, ahol a többiek csak a fejüket vakarják.

Deme Tamás

Deme Tamás

A Városban mobilos alkalmazás Windows Phone-os változatának programozója. Fiatal, energikus, ügyes szakember.

Gönczi Ági

Gönczi Ági

Aki rajta tartja a kezét a projekt ütőerén, szuper szervezőkészségével és alaposságával egyengeti a hősök ügyének sorsát.

Jakus Vivien

Jakus Vivien

A Város Hőse projekt HR-angyala, a céges hősök kapcsolattartója és támogatója, valamint a Város Hőse cafeteria rendszerbe illesztésének kutatója.

Lovas Endre

A Városban mobilos alkalmazás dizájnere és fő fejlesztője, az iOS-es változatának programozója. Ötleteivel és türelmével rengeteget tett azért, hogy a kezdeményezés informatikai háttere rendben legyen.

Willem van de Ven

Akit WVDV néven is ismer a szakma. A Város Hőse logó tervezője, nemzetközi szinten jegyzett szakember, aki weblapoktól könyvekig bármihez készít grafikákat.